Vijesti

Fall Guys je urnebesni battle royale u kojem nećete ubiti nikoga

U svom stilu, Mediatonic studio i Devolver Digital donose battle royale igru s neočekivanim twistom. Naime Fall Guys: Ultimate Knockout je battle royale igra u kojoj igrate protiv 99 drugih igrača, ali nećete nikad nikoga ubiti. Ova igra nije kao druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fall Guys vas postavlja na stazu prepunu zamki i prepreka, cilj ih je sve savladati, zaobići i prvi doći do cilja. Likovi izgledaju simpatično, poligoni izgledaju simpatično, gameplay izgleda fantastično, ali ovo nije simpatična igra.

Neki poligoni će samo bacati prepreke dok ne ostane samo jedan pobjednik, na nekima ćemo se utrkivati i pokušati doći do cilja, po mogućnosti prvi, dok je ultimativni mode onaj gdje ćemo se s 99 drugih igrača natjecati kroz niz mini igara. Svaka od mini igara je ustvari filter, jednom kad “fejlate” igra je za vas gotova, a finalna igra je uspinjanje uz “Fall Mountain” gdje će se po vama nemilosrdno obrušavati različiti objekti. Tko ostane posljednji živ – pobjednik!

Prema dojmovima igrača s E3 igra je prezabavna, od početka do kraja vas puca adrenalin i ovo će definitivno biti uspješna igra. Fall Guys na PC i PS4 stiže negdje početkom iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano