Vijesti

Fallout 4 od 25. 4. s next-gen ažuriranjem i “kvačicom” za Steam Deck

Nećete još puno čekati, poručili su krajem prošle godine iz Bethesde, a sada je službeno potvrđen dugo očekivani izlazak next-gen ažuriranje za Fallout 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono je zakazano za dva tjedna, na 25. 4. ove godine, bit će besplatno te će na modernim konzolama konačno ovu igru dovesti do razine koju priželjkujete. S dva grafička moda, jedan će prioritizirati 60 FPS-a, drugi rezoluciju, međutim, nama je najdraži onaj mod koji donosi novi sadržaj.

Titled Echoes of the Past je potpuno novi quest koji će vas suočiti s mitomanijacima okupljenima u Enklavu, a vaš zadatak je spriječiti širenje njihove “opasne ideologije” Commonwealthom. Ili, tko zna, prikloniti joj se.

Neka poboljšanja stižu i u PS4/XONE verziju, koja će, obećavaju iz Bethesde, postati stabilnija, a na PC-u vrijedi istaknuti podršku za Steam Deck.

Fallout 4 dostupan je na Game Passu, može ga se nabaviti po prilično niskoj cijeni i izvan pretplate, a ako je suditi po podacima koji su od Microsofta procurili prošle godine, igra je od 2015. prodana u preko 25 milijuna primjeraka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano