Vijesti

Fallout kolekcija besplatna je na Epic Games Storeu

Devet dana uoči Nove godine Epic Games Store poklanja osmu od planiranih 15 igara ovih blagdana. Ovaj put je to je kolekcija koja bi mogla zainteresirati starije igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije LEGO Builder’s Journey, Sablea, Horizon Chase Turboa, Custom Questa 2, Bloonst TD 6, Them’s Fightin’n Herds i Wolfenstein: The New Ordera, na red je stigla Fallout klasična kolekcija. To su Fallout, Fallout 2 i Fallout Tactics unutar Fallout Classics Collection izdanja.

Ne možemo pričati o nekim prevelikim aktualnim hitovima, ali klasični Fallout naslovi su lektira koje bi svaki gamer koji drži do sebe jednom u životu barem trebao isprobati. RPG-eve stare škole, ako ništa drugo, uvijek je dobro imati u vlastitoj kolekciji.

Dakle, kolekcija Fallout klasika vaša je do 17 sati, nakon čega natupa nova misteriozna igra. Ako su leakovi točni, to je Encased, još jedan RPG stare škole, ali u modernom ruhu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano