Vijesti

Fallout serija oduševljava, snimat će se druga sezona

Desetljećima su filmske i TV adaptacije popularnih videoigara bile sinonim za polovične ili nikakve produkcije (Resident Evil, gledamo tebe). Premijera Fallout serije na Prime Videu potvrdila je kako su ta vremena daleko iza nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine The Last of Us adaptacija bila je jedna od najvećih serija godine s pregršt zasluženih nagrada, a po svojoj prilici Fallout očekuje slična sudbina. Prva sezona već drugi dan po izlasku ostvarila je toliko dobre rezultate da je već potvrđeno snimanje druge sezone, što saznajemo iz poreznih izvještaja savezne države Kalifornije koja je odobrila olakšice za produkciju iste.

Serija na IMDB-u drži prosjek od 8,7 što je čini dosad četvrtom najboljom ocjenjenom serijom u 2024. godine, iza dvije bollywoodske produkcije i sjajne povijesne drame Shōgun objavljene ranije ove godine na Disney+.

I komentari na FFA forumu su jako dobri, a diljem interneta hvalospjeve dijele i fanovi te oni drugi koji se s univerzumom susreću po prvi put. Bitno je dodati kako se radnja u seriji direktno naslanja na temelje postavljene u igrama, međutim, pripovijeda originalnu priču te ako niste igrali igre nećete si ništa osobito spoilati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano