Vijesti

Fallout TV serija s prvim detaljima priče i slikama

Prošlog mjeseca Amazonova Fallout TV serija zakazala je premijeru za 12. 4. 2024. na Prime Video servisu. I dok smo dosad dobivali tek sramežljive slike sa setova, američki Vanity Fair objavio je prve službene screenshotove i detalje priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U glavnoj ulozi je Ella Purnell (Yellowjackets) kao Lucy. Radnja je tipično Falloutovska kada je splet okolnosti 2077. godine natjera da prije napusti sklonište.

Za razliku od igara gdje emocije ne igraju neku bitnu ulogu kod glavnog lika i prepušteni ste shvaćanju svijeta iz vlastite perspektive, Lucy će u seriji preplaviti turobna realnost, a pritom će se pokazati i kako je odrastanje u izoliranom podzemnom bunkeru nije baš pripremilo za strahote koje ju dočekaju na površini. Fallout TV serija bit će prizemnije iskustvo od igara kaže režiser Jonathan Nolan (sa suprugom kreator Westworlda).

Premda mračnija i dramatičnija, Fallout serija ipak će zadržati univerzumu svojstveni humor. “Fallout može biti prilično mračan, nasilan i dramatičan poslije apokalipse, ali morate zažmiriti na jedno oko. Mislim da su to jako dobro to izbalansirali u TV seriji”, poručio je Bethesdin Todd Howard.

U seriji će se pojaviti i Vault Boy, i ne samo to, nego će se pojasniti i kako je nastao. U sve procese bila je uključena i sama Bethesda kojoj je bilo bitno da radnja i likovi koegzistiraju s onom u igrama. Koliko će dobro koegzistirati, saznat ćemo u proljeće iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano