VijestiZanimljivosti

Fan Nintenda kupio je 40 tisuća dolara dionica kako bi mogao pitati predsjednika o omiljenoj mu franšizi

Kako najlakše doći do glavešina Nintenda? Pa… ako ste veliki dioničar, onda vas zakonski moraju poslušati nekoliko puta godišnje. A upravo je tu spoznaju odlučio iskoristiti možda i najveći fan Nintenda na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako piše Business Insider, jedan fan iz Japana kupio je dionica u vrijednosti 40 tisuća dolara samo kako bi mogao sudjelovati na sastanku dioničara. Napominjemo, dionice vam otvaraju privilegiju da vas netko eventualno posluša, ne nužno i odgovori. Srećom, predsjednik Nintenda Shuntaro Furukawa odgovorio je na pitanje fana, a ono je glasilo – kada će oživjeti F-Zero franšizu?

F-Zero bio je futuristička racing igra, posljednji nastavak izašao je 2014., a izgleda da će i barem još neko vrijeme upravo taj biti posljednji. “Realno je teško razviti nove nastavke i remakeove za sve Nintendove igre koje ljudi žele, ali jako smo zahvalni obožavateljima naših igara”, neodređen je odgovor vrijedan 40 tisuća dolara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano