Vijesti

Fanovi Destinyja u igri oplakuju smrt Lancea Reddicka

Prerano, u 61. godini života, preminuo je glumac Lance Reddick. Reddick je najveći trag ostavio u seriji The Wire kao Daniels, a potom i u serijama Bosch i Fringe, međutim, golemi otisak je ostavio i u Destiny igrama u kojima djeluje od samog početka, a pamtimo ga i iz Horizona kao Sylensa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lance Reddick je u Destinyju bio (i još uvijek jest) Zavala. Zavalu uvijek možete pronaći u Toweru, mjestu koje je glavno društveno okupljalište u Destinyju 2, a ako se sada uputite tamo, oko Zavale ćete naići na brojne igrače koji odaju počast preminulom glumcu.

Internet je prepun dirljivih prikaza, što je još jedan pokazatelj kako su, osim vječnog trolanja, igrači sposobni iskazati i onu drugu, respektirajuću te emotivnu stranu.

“Što će sada biti sa Zavalom”, pitaju se mnogi. Rano je za donošenje odluke. Bungie se po tom pitanju još nije objasnio, ali u izjavi na društvenim mrežama poručili su da je Lance jako volio zajednicu Destiny igrača, što se uostalom, i očitovalo kroz njegovu izvedbu u igri. Ako pitate fanove, Zavalu nikada nebi maknuli iz Towera. Bez obzira što bude, Reddickov doprinos ostaje nezaboravan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano