Vijesti

Fanovi misle da su pronašli sliku GTA 6 u remasteriranom San Andreasu, stvar ima smisla

Sjećate li se Lil Probe Inna? Bara pored Area 69 baze UFO tematike. U originalu, na zidovima ste mogli pronaći slike navodnih letećih objekata. Developeri iz Grove Street Gamesa u remasteru su ih zamijenili s novima, a jedna je izazvala posebnu pažnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina fotografija u originalu uslikana je unutar San Andreasa, a Redditor u/Nicholas7907 je odlučio otkriti lokacije novih slika. Sasvim je jasno kako su one preuzete iz GTA 5. Sve osim jedne.

Na jednoj se nalazi kuća kakve nema u GTA 5. Stil gradnje je kao na Floridi (gdje je navodno smještena šestica), a da nema nikakve veze s GTA 5 otkriva stablo banane s teksturom detaljnijom od bilo koje u toj igri. Komentatori su uočili i kako je nebo preuzeto iz Red Dead Redemptiona 2. Uostalom, pogledajte sami.

Slika za koju se vjeruje da je preuzeta iz GTA 6.

Od Rockstara smo i očekivali hintove za GTA 6. Također, ovo im nije prvi put da kroz zagonetke sugeriraju broj šest.

Negdje u ovo prijeme prošle godine povodom izdavanja Cayo Perico ekspanzije u traileru je navedena koordinata koja u stvarnom svijetu vodi do ceste čiji smjer tvori rimski broj 6.

Entuzijasti nastavljaju kopati po teksturama i fileovima remastera, a mi smo nekako sigurni kako se hintanje GTA 6 neće zaustaviti na ovome.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano