Vijesti

Fanovi pronašli glumicu Lucie iz GTA 6, odmah krenuli s maltretiranjem

Fanovi smatraju kako su pronašli glumicu koja je pružila svoj glas Luciji u GTA 6. To je stanovita Manni L. Perez. S obzirom na dokaze, stvar ima smisla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, osim što izgledom liči na Luciu, ima i skoro pa identičan glas, a ne možemo zanemariti ni raniju povezanost s Rockstarom. Doduše, za Rockstar je ranije radila naraciju tek jednog manje bitnog lika u GTA Online.

“Ono što radim sada je veliko, ali NDA…” izjavila je u nedavnom intervjuu. Ima li što veće od GTA 6? Glas usporedite s Luciom iz GTA 6 trailera i to je to. To je ta glumica, zaključit ćete. Isto kao i ostatak interneta, koji je požurio maltretirati ženu na društvenim mrežama.

Noćas, kada smo prvi put posjetili Instagram profil glumice, Perez je imala ispod tisuću pratitelja i puno slika. Danas su sve objave obrisane, a pratitelja preko 4 tisuće. Zasigurno su uslijedili uleti u DM i maltretiranja s informacijama o igri te se glumica tako pronašla u prilično neugodnoj situaciji, osobito ako je zaista baš ona Lucia. Strogi NDA ugovor bit će tim teže ispoštovati, ali nagla slava koju donosi jedan GTA ugovor ima i svoju cijenu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano