Vijesti

Fanovi su iz preko 80 videa već stvorili okvirnu mapu GTA 6

Grafički leakani video prikazi GTA 6 nisu bili na razini na kojoj biste se možda nadali da jesu, što je ipak svojstveno igrama u toj fazi razvoja, ali zato su u tom stadiju već udareni temelji oblika mape.

Utoliko je bilo i za očekivati kako će najveći entuzijasti među fanovima započeti jedan ovakav projekt. A dosad procureni prikazi pružili su bezbroj prilika za takvo nešto. Kutovi ulica, neboderi, obrisi u daljini, lokacije koje se preklapaju s onima u stvarnom Miamiju i Floridi…

Sve to su pokazatelji prema kojima su entuzijasti orijentiraju, a sada su im pomogle i koordinate točnog položaja na mapi koje su posložile da, u najmanju ruku, poslože lokacije iz prikaza na točne udaljenosti te kao takve udare temelj za dalje.

I sve to rezultiralo je prvim obrisima mape čiji obrisi zasad izgledaju prilično uvjerljivo. Ako mislite da zvuči i izgleda neozbiljno, pogledajte što je ta ista ekipa napravila s GTA V trailerima. Gotovo skroz točnu mapu čitavog otoka.

Projekti poput ovog pokazuju koliko je zajednica GTA fanova snažna, a koliko je serijal značajan među igračima dovoljno govori da je Rockstarovo službeno priznanje leakova na Twitteru i Instagramu generiralo veći odjek na društvenim mrežama od ijedne druge gaming objave ikad.

Igra

Povezano