Vijesti

Izjava Rockstara o curenju GTA 6 najpopularniji je post na društvenim mrežama uopće

Jedno od najvećih curenja jedne igre svih vremena na nekoliko dana stvorio je svojevrsno kaos okruženje. Svima je bilo jasno da preko 80 videa neminovno pripada GTA 6, ali službeno priznanje Rockstara dobilo je dosad nezabilježenu pažnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjava kojom je Rockstar potvrdio hakerski proboj i curenje prikaza novog GTA premašila je milijun lajkova na Twitteru te se bliži 1.3 milijuna na Instagramu. Na obje društvene mreže to su postovi s najviše reakcija ikada vezano uz gaming industriju. Nikad nijedna igra nije postigla više.

Zanimljivo, drugi najpopularniji post također je Rockstarov i to s gotovo upola manje lajkova. To je onaj iz veljače ove godine kada je službeno potvrdio aktivan razvoj GTA 6. Treći, što se tiče Twittera je Sonyjev, kada je u lipnju 2020. donio odluku o odgodi predstavljanja PS5 zbog nereda u Americi.

Uzevši u obzir globalnu popularnost GTA 5 i GTA Online, masovne reakcije ne čude. Ako ništa drugo, Rockstar može biti zadovoljan odličnom startnom pozicijom koju ima uoči službenog otkrivanja GTA 6. Nijedna igra dosad nije imala ni približan marketinški potencijal, potencijal je to i za sasvim dostižnih 30 milijuna prodanih kopija prvog dana prodaje.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra