Vijesti

Fantastično je jedina riječ koja može opisati gameplay Elden Ringa

Lokacija, lokacija i lokacija. Atmosfera, atmosfera i atmosfera. Ovo su riječi uz pridjev “fantastično” s kojima bi mogli opisati osjećaje nakon što smo pogledali gameplay prezentaciju Elden Ringa. Iznad svega se osjeti mračna fantasy atmosfera koja u jednu ruku podsjeća na Skyrim, a u isti trenutak vuče na Gospodara Prstenova.

Elden Ring ima prilično veliki i otvoreni svijet koji će igračima dopustiti ogromnu slobodu igranja i istraživanja. Neprijateljima i lokacijama moguće je pristupiti na nekoliko načina, a ako ne želite borbu, sada je možete u potpunosti izbjeći. Barem do trenutka dok se ne pojačate.

Iako Elden Ring sasvim sigurno podsjeća na Souls igre, dizajn svijeta, kompleksnost tamnica i dvoraca je nešto što je dovedeno na sasvim novu razinu. Osim predivno dizajniranog fantasy svijeta, naučili smo da veliki dio borbe čine summoni koje ćemo moći pozvati. Čini se da i njih ima nekoliko vrsta i da svaki summon nosi drugačije bonuse.

Igra će od prvog dana imati co-op što znači da će nam i drugi igrači moći pomoći u svladavanju neprijatelju. Potvrđen je i PvP kao i mogućnost dobro poznatih invazija.

Igru već sad možete prednaručiti za platformu vašeg izbora. Posebno su zanimljivi collector’s i premium collector’s izdanja. Ovo potonje možete isključivo kupiti putem Bandai Namco trgovine.

Elden Ring stiže u prodaju od 25. 2. Pogledajte gameplay i uživajte u predivnoj i mračnoj fantasy atmosferi. Jesmo vam rekli da konj u igri može izvesti dupli skok? E pa, sad jesmo.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close