Vijesti

Fantasy RPG Project Dragon tvoraca Hitmana bit će Xbox ekskluziva

IO Interactive sjajan je primjer da jedan razvojni studio može jako dobro djelovati neovisan od izdavača iznad glave. Nakon što je otkupio sam sebe od Square Enixa, IOI je nanizao odlične uspjehe s dva iduća Hitman naslova, a trenutno radi na dvije potpuno nove igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednu radi po James Bond licenci, a dok otprilike znamo što očekivati od jedne Bond igre, drugi IOI projekt je prilično tajnovit. Project Dragon bit će online fantasy RPG i to je sve što smo do danas znali o igri. Međutim, dokumenti priloženi u sklopu suđenja između FTC-a i Microsofta otkrivaju dogovor o ekskluzivnosti za Xbox konzole.

Xbox bi trebao biti i izdavač, što znači da je uložio svojevrstan novac u razvoj igre, što ipak neće biti biti slučaj s Bond igrom. Projekt 007, kako ga se interno naziva, nije ekskluzivnog karaktera, što smo također otkrili u Microsoftovim dokumentima.

Barem što se tiče Project Dragona, financije očito nisu problem za danski studio te ne postoji nasušna potreba da se neku od dvije igre u razvoju izda što prije. Obje igre uživaju benefite podužeg razvojnog procesa i neće izaći prije 2025.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra