Vijesti

Far Cry 6 je odgođen

Prokleta godina se nastavlja, a po svemu sudeći njene posljedice gaming industrija snosit će i iduće godine. Far Cry 6 još je jedna u nizu igara koje su u posljednje vrijeme odgođene. Njen planirani datum izlaska trebao je biti 18. veljače 2021, a novi datum nije poznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoft je danas objavio svoje financijsko izvješće za drugi kvartal fiskalne godine i pritom obavijestio svoje ulagače da odgađaju jednu od svojih najočekivanijih igara. Far Cry 6 se, skupa s Rainbox Six Quarantineom, odgađa za idući fiskalnu godinu. Novi mogući datum izlaska smjestit će se negdje između travnja 2020. i ožujka 2021.

Činjenica da nisu htjeli izaći s približnim datumom govori kako će taj dan biti možda bliži 2022. Razlog odgode je već poznatog karaktera. Covid kriza uzela je još jednu žrtvu, a Ubisoft tvrdi kako žele napraviti igru na koju će biti ponosni i zbog toga ne žele brzati i izbaciti polugotov proizvod.

Naše mišljenje je kako će igra dobiti malo veći pomak datuma izlaska s obzirom da je odgoda najavljena četiri mjeseca prije planiranog dolaska na tržište. Jesen 2021. trenutno se čini kao najraniji vremenski period kada ćemo moći zaigrati novi nastavak ove popularne franšize.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano