Vijesti

Far Cry 6 Season Pass donosi hrpetinu sadržaja i mogućnost igranja s negativcima

Prije nego započnemo s detaljima o ekspanzijama, dobili smo novi story trailer za Far Cry 6! Možemo reći da su već sada našli način kako nas šokirati samom pojavom i brutalnošću Antona, nadolazećeg zlikovca Far Crya 6. Kompletnu najavu pogledajte ispod.

Season Vass

Vi ste Vaas, vi ste Pagan Min, vi ste Joseph Seed! Jeste li se ikada zapitali kako su se stvari odvijale iz perspektive vašeg najdražeg zlikovca? Kako je Vaas postao ‘Vaas’, kako se Bog obratio Josephu, odnosno kako je Pagan Min postao diktator? Ne morate još dugo čekati, sve je to dio Far Cry season passa.

Moći ćete igrati iz perspektive trojice glavnih zlikovaca, a kako nam se po najavi čini – svaki će dobiti svoju vlastitu ekspanziju! Naravno, Ubisoft tu nije stao. Sjećate li se DLC-a za Far Cry 3 koji se zvao Blood Dragon? U sklopu season passa stiže i Blood Dragon remaster ili remake. Nažalost nisu konkretizirali da li je to remake ili remaster, ali definitivno bilo koji dodatan sadržaj vezan uz Blood Dragon je dobrodošao! Sve to možete pogledati u najavi ispod!

Čini nam se da nismo vidjeli još sadržajni season pass. Kako se vama čini?

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close