Vijesti

Far Cry 6 stiže iduće godine uz besplatnu nadogradnju za PS5 i XSX; ima najluđi collectors edition do sada

Prava je šteta što je prije par dana iscurio Far Cry 6 jer otkrivanje je bilo prilično, prilično zanimljivo. Nažalost nismo dobili gameplay prikaz, ali saznali smo da izlazi 18.2.2021. na sve moguće platforme – PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X i PC (Uplay i Epic Games Store).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoft je potvrdio kako nećemo plaćati next-gen verziju igre ako je prethodno kupimo za PS4 ili Xbox One što je uvijek dobra vijest.

Glavni antagonist Far Cry 6 je Giancarlo Esposito (“Better Call Saul,” “The Boys,” “The Mandalorian”) koji igra ulogu predsjednika (bolje rečeno diktatora op.a.) Anton Castilla. Mjesto radnje je karipski otok Yara.

Stanovnicima ovog predivnog otoka dosta je tiranije diktatora Castilla, pa na scenu stupa dotični (može i dotična) Dani Rojas – čovjek koji će povesti pobunu i revoluciju protiv predsjednika Castilla.

Far Cry 6 će ponuditi hrpu, hrpu oružja, a ponovno će nam društvo praviti pas. Sve ovo dosad nam zvuči prilično poznato, no morat ćemo pričekati službeni gameplay prikaz za konkretniji sud.

Ono što nam se već sad sviđa je collectors edition u kojem ćemo dobiti bacač plamena. Nemojte se samo previše baš poistovjetiti s igrom da ne biste krenuli paliti stvari i ljude oko sebe.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano