Vijesti

Far Cry serijal ima novog šefa. Obećaje velike stvari

Ubisoftov veteran, pisac i dizajner naracije Drew Holmes postavljen je za voditelja razvoja Far Cry serijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drew je ranije bio voditelj naracije za IP, ranije najzaslužniji za Far Cry 5 i Far Cry: New Dawn, prije Ubisofta potpisao je priču za sjajni BioShock Infinite, a spomenimo i Saints Row trilogiju koja ne uživa slični renome. Sada je promaknut na znatno odgovorniju, ali i utjecajniju poziciju gdje obećaje velike stvari.

“Sretan sam što mogu podijeliti kako započinjem na novoj poziciji kao voditelj Far Cry IP-a u Ubisoftu. Spremamo velike stvari!”, poručio je na Linkedinu. Sve to događa se uslijed pojave prvih glasina za novi Far Cry, odnosno više njih.

Klasični Far Cry 7 navodno će se prebaciti s Dunie na Snowdrop, dokazano sposoban grafički pokretač kojeg Ubisoft polako promovira s The Divisiona na svoje ostale naslove poput nadolazećih xDefianta, Star Wars Outlawsa i Avatara.

A potom je tu i posebno multiplayer iskustvo kodnog imena Maverick koji bi trebao djelovati kao extraction naslov poput Escape from Tarkova i DMZ-a iz Call of Dutyja. Kao lokacija spominje se hladna Aljaska, a što će zaista donijeti budućnost serijala možda bismo mogli saznati kasnije ovog mjeseca na Gamescomu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano