Vijesti

Farming Simulator 22 dobio je PvP natjecanja

Dobro zapamtite današnji dan, jer 7. 6. 2023. ostat će zauvijek obilježen kao dan kada je nastupila nova era online multiplayera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto gledanja preko nišana, od danas si “prijetimo” preko retrovizora traktora. U Farming Simulator 22 stiglo je ažuriranje koje donosi dva nova multiplayer moda. Prvi je Bale Stacking, poprilično jednostavan način igranja u kojem se dva igrača unutar zadanog vremena nadmeću u slaganju bala. Međutim, Arena Mode je ono što smo čekali.

Dosad dostupan isključivo na Farming Simulator League natjecanjima, Arena Mode po prvi put ikada mogu igrati obični igrači. U ovom timskom modu do izražaja dolaze strategija i međusobna koordinacija igrača. Igra se u dva tima, tri protiv tri, a zadatak je unutar zadanog vremena požeti pšenicu i uskladištiti pšenicu te sprešati bale i posložiti ih u bale.

Dok u drugim igrama na početku mečeva birate heroje i operatore u Farming Simulatoru, ovisno o uvjetima na terenu, virtualni poljoprivrednici biraju vrste kombajna i traktora te njihove nastavke. Pobjednik je tim koji unutar zadanog vremena žetvom i baliranjem skupi više bodova.

PvP multiplayer modovi dostupni su na svim platformama, a ako vam se svide, možete se pridružiti Farming Simulator natjecanjima. U petoj sezoni nagradni fond postavljen je na čak 200 tisuća eura.