Vijesti

Farming Simulator izlazi 22. 11. s novim traktorima, opremom, nasadima, životinjama…

Na ovim prostorima najpopularnija igra poslije FIFA-e, PES-a, GTA i CoD-a novi novcati nastavak dobit će u nadolazećoj blagdanskoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavom datuma izlaska dobili smo prvi CGI trailer koji baš i ne prikazuje vjerno što nas sve čeka, ali totalno nabrijava na buđenje u cik zore, 14-satni rad u polju te naposljetku večernji odmor uz bocu viskija na trošnoj drvenoj terasi.

Focus Interactive otkrio je kako ćemo u Farming Simulatoru 22 moći nasađivati vinograde i plantaže maslina, proizvoditi vino i maslinovo ulje… S novim nasadima stiže i nova oprema, a svaki pravi Zagorec sigurno će se željeti počastiti Holland Brauduom 9070L – beračem grožđa.

Farming Simulator 22 igramo od 22. 11. ove godine na PC-ju, svim aktualnim konzolama, Stadiji, ali ne i na Switchu. Podsjećamo, ovo je prvi pravi nastavak FS-a od 2019. godine i jedva čekamo vidjeti prvi gameplay prikaz.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano