Novi agent 007 je žensko u novom James Bondu

Stvari su kompliciranije nego što se čine. Nakon što je potvrđeno da će Daniel Craig biti Bond i u novom filmu i nakon što je započeto snimanje filma na Jamajci, otkrili smo detalje priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz izvora koji prenosi cijeli internet, M na početku filma kaže “uđi 007” i na iznenađenje svih, koje nam je sad pokvareno, ulazi žena. Agenticu 007 glumi Lashana Lynch koju smo upoznali u ovogodišnjem Captain Marvel filmu.

Dobra vijest je da producenti nisu napravili nagli SJW zaokret, već se James Bond (Daniel Craig) umirovljuje i odmara na Jamajci, a njegovo mjesto zauzima nova agentica. Naravno, umirovljeni Bond se zainteresira za novu agenticu, ali ova samo koluta očima.

Izgleda da Bond nema mira ni u mirovini, a kako će se radnja filma odvijati saznati ćemo 3. 4. 2020. kad bi 25. Bond film po redu trebao biti po prvi put prikazan u kinima. To će ujedno biti i posljednji Craigov film, a nakon što se nagađalo da će novi Bond biti tamnoputi Idris Elba, sve se više ozbiljno spominje Christoph Waltz. Koji nam se čini prestar za tu ulogu, ali vidjeti ćemo.