Vijesti

Football Manager 2021 će malo kasniti, ali stiže ove godine

Covid-19 pandemija poremetila je planove mnogima, pa tako i developerima. Svjedočimo brojnim odgodama igara, a njima se sada pridružila i nova inačica mega popularnog Football Managera. Ali neće biti strašno.

Gaming industrija je na mnogim poljima profitirala od karantene. Gaming oprema, konzole i PC komponente, igre… Sve je to doživjelo veliki rast prodaje uslijed globalnog dosađivanja u vlastita 4 zida, a kako Sports Interactive priznaje na svom blogu, rastom prodaje profitirali su i oni. Međutim, treba im se priznati, jako dugo vremena FM2020 se mogao igrati potpuno besplatno.

Kako ocijeniti igrače koji ne igraju?

Ipak, pandemija je razdvojila developere, pa iako kažu da su bili iznimno produktivni radeći iz vlastitih domova pandemija je uzrokovala probleme i pružila neke nove izazove na drugim poljima. Primjerice, kako ocjenjivati igrače diljem svijeta ako oni ne igraju? Kada počinju sve sezone, kada se igraju završnice kupova? Mnoge takve i slične informacije se još uvijek ne znaju.

Istovremeno, iako to konkretno nigdje nisu spomenuli, ako žele ostati autentični, developeri će u novi Football Manager trebati implementirati i neka obilježja pandemije poput igranja bez publike i utjecaj takvog nogometa na moral igrača, odgode utakmica, neizvjesne promjene termina u rasporedu…

Dakle, za narednu nogometnu sezonu čeka nas jedan malo drugačiji Football Manager. Jedva čekamo vidjeti kako će se FM21 uhvatiti u koštac s pandemijom.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close