Vijesti

Football Manager 2021 dolazi na Nintendo i Xbox, ali ne i na PlayStation

Najnovije izdanje popularne nogometne menadžerske simulacije, Football Manager 2021, nakon 13 godina vraća se na Xbox i bit će dostupan na Series X i Series S konzolama. Simulacija se također, nakon prošlogodišnjeg ulaska na tu platformu, vraća na Nintendo Switch, a zanimljivo je što neće biti dostupna na PlayStationu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor igre Football Manager i šef Sports Interactivea, Miles Jacobson, izjavio je kako će igra biti dostupna samo na Nintendo Switchu, PC-u i next-gen Xbox konzolama. To je, prema njegovim riječima, rezultat Microsoftovog kontaktiranja njihovog studija oko suradnje i dovođenja simulacije na Xbox. 

Kao razlog nedolaska igre na PlayStation, Jacobson je izjavio kako su Nintendo i Microsoft poslali razvojne pakete, dok Sony to nije učinio. Također je izjavio kako razumije Sonyjeve razloge i da s njegove strane “nema teških osjećaja”.

Football Manager 2021 bit će dostupan na PC-u od 24. studenog,  dok će na Xbox Series X, Series S i Nintendo Switch doći nešto kasnije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano