Vijesti

Football Manager 2023 dobio je datum izlaska za PS5

Sjajni Football Manager 2023 Sports Interactive planirao je odmah izdati za PC, Xbox i PlayStation, međutim, zbog “nepredviđenih komplikacija” PS5 izdanje je odgođeno uoči izlaska igre u studenome prošle godine. Trebalo je to biti prvo izdanje Football Managera na nekoj PlayStation konzoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I konačno dobre vijesti. Developeri ipak nisu zaboravili na PlayStation igrače i prvo izdanje najpopularnijeg manadžera zakazano je za srijedu 1. 2. na PS5. Između riječi može se iščitati da je igra imala problema s certifikacijom, odnosno, prije dva mjeseca neki sistemi nisu bili dovoljno dobro izvedeni, možda FM23 nije bio dovoljno dobro prilagođen DualSenseu, ali sada je sve riješeno i Sony je Football Manageru 2023. upalio zeleno svjetlo.

Lansiranje FM-a na PS5 popratit će i prigodan popust od 20%, što znači da će cijena na PlayStation Storeu iznositi oko 48 eura. Ako je suditi po reakcijama Xbox igrača, SI je odradio jako dobar posao kod skaliranja kontrola s tipkovnice na kontroler te će se izdanje za PS5 igrati jednako dobro poput onog na PC-ju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano