Vijesti

Football Manager 23 dobio je odgodu za PS5

Gotovo u zadnji čas, pet dana prije izlaska najpopularnije i najkompletnije menadžerske simulacije nogometa, Sports Interactive je odgodio PS5 verziju Football Managera 23.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon godina ekskluzivnosti za Xbox, PlayStation igrači trebali su ove godine po prvi put uopće igrati FM na svojoj konzoli, ali to neće napraviti 8. 11. kao igrači na drugim platformama. Developeri kao razlog odgode navode nepredviđene komplikacije, a iz obraćanja može se iščitati kako FM23 nije uspio proći Sonyjeve provjere tehničke kvalitete, koji su obavezni za svaku novu igru na PlayStationu.

“Razočarani smo ovim ishodom, na čijem rješavanju smo neumorno radili s našim partnerima nekoliko tjedana”, poručio je direktor studija Miles Jacobson. Dodaje kako će nastaviti raditi na tome da novi FM ipak dođe u ruke PS5 igrača, ali pritom nije ponudio niti okviran datum izlaska.

Ako ste Football Manager 23 prednaručili na PlayStation Storeu, prednarudžba će biti otkazana te ćete dobiti povrat novca. A ako igrate na PC-ju ili Xboxu i usto ste Game Pass pretplatnici, novi menadžer možete igrati bez dodatnog plaćanja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano