Vijesti

Fortnite je iskopirao Among Us u potpuno novom Impostors modeu

Što ima novoga u Fortniteu? Osim epskih evenata i kolaboracija s milijunskim pregledima na Youtubea, developeri iz Epica svako malo pokušavaju razbiti monotomiju potpuno novim modeovima. Sasvim je jasno kojom igrom je inspiriran ovaj najnoviji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Impostors je potpuno novi mode koji se igra na novoj mapi, a premisa je doslovno preuzeta iz Among Usa. Grupa igrača odrađuje misije, a neki od njih su tzv. impostori, odnosno varalice čiji zadatak je eliminirati ostale igrače. Tokom meča igrači mogu pozvati na glasovanje koje odlučuje među njima jest ili nije uljez.

Impostori imaju na rapolaganju nekoliko zanimljivih mogućnosti. U nekom trenutku mogu onemogućiti napredovanje u zadacima ostalim igračima, mogu teleportirati druge igrače te na jedno kraće vrijeme mogu pretvoriti sve ostale igrače (i sebe) u banane i tako se pokušati uklopiti u masu kada zagusti.

“Ne vjerujte nikome”, poručuju iz Epica. Nemojte vjerovati ni nama. Impostors je već stigao u Fortnite, isprobajte ga.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano