Vijesti

Fortnite je u novoj sezoni ostao bez najbitnijeg igre: “All battle, no building”

Od prvog dana early accessa Fortnite Battle Royalea, gradnja je bila ono što je definiralo igru koja će kasnije postati globalni fenomen. Epic Games je u drugoj sezoni chaptera 3, na iznenađenje apsolutno svih, odlučio ukinuti tu mogućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto gradnje, koja se efektivno koristila kao dodatan štit, bit će implementiran tzv. Overshield, dodatna razina klasičnog štita, koja se troši prije klasičnog healtha i već postojećeg štita.

Kako bi se dodatno kompenziralo izgubljeno eliminacojom gradnje, sprint će biti još brži. Iz sprinta se mogu otvarati vrata slajdanjem ili razbijanjem ramenom, a kao i u drugim modernim igrama, sprint će imati svoje vremensko ograničenje u vidu izdržljivosti. Tu su i parkour elementi koji će olakšati penjanje, poput hvatanja za rubove.

Što je još novo? Novi Battle Pass otključava Doctor Strangea, tu su i dva nova oružja, novi Combat SMG i Striker Burst Rifle. Nova sezona krenula je ovo jutro, a bitno je još napomenuti kako će sav prihod od mikrotransakcija do 3. 4. biti doniran humanitarnim organizacijama koje djeluju na području ratom pogođene Ukrajine.

Igra

Povezano