Vijesti

Fortnite od idućeg mjeseca dobiva mjesečnu pretplatu ne baš male cijene

Odmah na početku moramo razjasniti jednu stvar jer znamo da ćemo dobiti mnogobrojne upite zabrinutih roditelja. Znači li ova pretplata da Fortnite više neće biti besplatan? NE! Fortnite će i dalje biti besplatan i neće zahtjevati PS+ pretplatu. Moći ćete i dalje igrati igru džabe i trošiti na stotine kuna za kupnju skinova ako to želite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro, pa čemu onda mjesečna pretplata ako je igra džabe? Pitanje je sasvim na mjestu, a odgovor je još jasniji – pa kako biste se istaknuli u masi jer Fortnite Crew (naziv mjesečne pretplate) donosi ekskluzivne stvari za pretplatnike.

Fortnite Crew stiže sa novom sezonom 5, i za €11,99 mjesečno donosi pretplatnicima sljedeće:

  • Full Battle Pass koji inače košta oko €9,50
  • 1,000 V-Bucksa svaki mjesec čija je inače vrijednost oko €10
  • Svaki mjesec korisnici ovog pretplatničkog modela dobit će ekskluzivne skinove i bundleove koje neće biti moguće kupiti u shopu niti će se takvi skinovi ikada pojaviti u shopu

Pretplatnički model bit će moguće kupiti od 2.12., a svi koji ga kupe dobit će ekskluzivan Galaxia skin koji možete vidjeti na slici.

Ako ste aktivni igrač Fortnitea i ne možete živjeti bez igre, vjerujemo da ovakav model pretplate donosi prilično dobru vrijednost za vaš novac. Mi znamo barem jednog igrača koji će 2.12. kupiti svoju Fortnite Crew pretplatu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano