Vijesti

Forza Horizon 5 bi mogla biti smještena u Meksiko?

Nakon Kolorada, Francuske, Italije, Australije te Velike Britanije, šuškalo se da je sljedeća destinacija Japan za ovaj iznimno popularan serijal. No izgleda da ćemo procvale trešnje razgledavati u nekoj drugoj igri, jer Forza Horizon 5 bi nas mogla odvesti u Meksiko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako makar tvrdi Jeff Grubb, koji je prvo objavio misteriozni tvit, da bi kasnije u Iron Lords podcastu pojasnio o čemu se radi.

Ako je vjerovati Jeffu, prvobitne glasine i screenshotovi koji su prikazivali Japan kao sljedeću destinaciju su fake. Japan bi bio zaista spektakularna destinacija, uz gradsko blještavilo (dijela) Tokija i šarene zaseoke prepune trešnji te naravno obavezno noćno driftanje zavojitim planinskim cesticama. Naravno, obavezan bi bio i J-Pop, iako sumnjam da bi mnogi mogli podnijet tu vrstu muzike. Ukoliko je Japan zaista out, ostaje nada da će osvanuti u nekoj drugoj Forzi Horizon, jer takva destinacija zaslužuje svoje mjesto u ovom serijalu.

No kako kaže Jeff, ništa od Japana, jer Forza Horizon 5 nas vodi u ludi Meksiko. Iako se Jeff Grubb pokazao kao relativno pouzdan izvor leakova, koji bira što će objaviti ukoliko nema pouzadnu informaciju, opet se bez službene najave sve uzima sa velikom dozom opreza. Microsoft je potvrdio svoj dolazak na E3 sljedeći mjesec te bi eventualno mogli dobiti najavu igre, točnu lokaciju, okvirni datum izlaska ili čak sve od navedenog. Zanimljivo da je Jeff također objavio da po njegovim saznanjima Forza Horizon 5 bi trebala izaći već krajem ove godine. No s obzirom na sve više odgoda, ne bi začudilo da i Forza Horizon 5 bude odgođena za 2022. godinu.

Što bi nam Meksiko mogao ponuditi kao možebitna destinacija? Za početak pregršt šarenila i lude zabave, po čemu su i poznati. U Meksiku nikad nije dosadno i uvijek je negdje neka zabava uz otkačenu muziku. Meksička arhitektura je živopisna, pogotovo manja mjestašca koja još uvijek odoljevaju modernizmu. Vjerojatno bi mogla biti i neka umanjena verzija Mexico Citya, jer teško da bi cijeli grad od gotovo 10 milijuna stanovnika (metro area preko 21 milijun) imalo smisla stavljati u igru. Meksiko je poznat i po prekranim tropskim krajolicima što također odgovara izgledu Forza Horizon serijala.

Za kraj, meksička glazba. Apsolutno urnebesno zabavna glazba, uz koju bi bio neopisivi gušt juriti prekrasnim tropskim cesticama. Ako ste igrali GTA V, onda vam je sigurno poznata ova pjesma ispod. Ja ju obožavam!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano