Vijesti

Forza Motorsport s lošim ocjenama na Steamu

Forza Motorsport izašla je jučer. Prve recenzije ukazuju na jako dobru simulaciju vožnje i odličan vozni model, ali zamjeraju prezentaciju i sve ostalo izvan same staze, gdje se igranje svodi na skupljanje kredita i kupovinu novih automobila, ali nema puno mesa izvan te petlje. To smatra kritika, gdje Metacritic ipak drži vrlo dobrih 85/100 na Metacriticu, međutim, igrači na Steamu su kritičniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako u trenutku pisanja ovog teksta, samo 45% kupaca ima pozitivno mišljenje igre. Igrači također zamjeraju lošu karijeru i izostanak varijacije u utrkama, a unisonim se čini odluka o leveliranju automobila. Naime, poput oružja u Call of Dutyju, automobili u Forzi imaju levele i neke djelove automobila uopće ne možete nadograditi prije nekog levela, bez obzira imate li kredita ili ne.

Zamjera se i always online pristup kao u Gran Turismu 7, a s druge strane, igrači većinom hvale multiplayer, a osobito rješenje kako izolirati iz sesija one koji voze ne-fer, odnosno, zabijaju se u druge pilote.

Najbitnije od svega je to da Forza Motorsport, unatoč recenzijama, nema korjenitih problema. Nova Forza se sjajno vozi i vozni model ne zamjera baš nitko, a probleme koje ima, ima izvan staze i mogu se riješiti nadogradnjama te implementacijom novog sadržaja.

Igra

Povezano