Free igre

Dishonored zajedno sa svim DLC-ovima je posljednji EGS-ov poklon za blagdane

Kako smo i pretpostavili ranije danas, s obzirom na diskretno ubačen logotip u dizajnerske grafike na stranici, posljednji EGS-ov poklon povodom blagdana je Dishonored.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim Sweeney i njegov Epic Games isprsili su se s posljednjom igrom, budući da je u pitanju Dishonored u Definitive Editin izdanju. Što znači da ćete uz baznu igru dobiti i The Knife of Dunwall te The Brigmore Witches ekspanzije, te DLC-ove poput Dunwall City Trials koji će sve stećene vještine staviti na prilično zahtjevan test.

Radi se o po mnogima najboljem naslovu Bethesdinog Arkane studija, koji je 2015. u prvom licu isporučio nevjerojatno maštovite poluotvorene nivoe s potpunom slobodom pristupa zadacima, a sve to prati i solidna priča. Pospremite ga ovdje.

EGS je tako zaključio za gamere izvrsne blagdane, budući da se među 15 poklona pronašlo i nekoliko jako kvalitetnih naslova poput Death Strandinga, Mortal Shella, Metro Last Lighta i Wolfenstein: New Ordera. Međutim, nije kraj. Već 5. 1. besplatno moći ćete pospremiti Kerbal Space Program te Aiko’s Choice DLC za odličan RTS Shadow Tactics.

Igra