Vijesti

From Software navodno radi na velikoj ekspanziji za Elden RIng

Popularni moder i insajder Lance McDonald prvi je otkrio postojanje Colosseuma u Elden Ringu, koji je kasnije izdan kao besplatan DLC, a sada otkriva nove detalje o najboljoj igri 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stiže veliki DLC”, napisao je na svojem Discord serveru, a potom šturo objašnjava da se radi o velikoj dozi sadržaja s novim gameplay mehanikama. Lance je još ranije u nekoliko navrata iznosio saznanja bazirana na majnanim datotekama igre, a koja ukazuju na potencijalni dolazak velikog paketa sadržaja.

I sam tvorac Elden Ringa, legendarni Hidetaka Miyazaki povodom dobivanja jedne od brojnih nagrada za igru godine izjavio je da nije gotov s igrom. Nakon golemog kritičkog i komercijalnog uspjeha, bilo bi suludo napustiti Elden Ring tek tako. Plaćena ekspanzija sasvim sigurno bi jako dobro prošla kod velike većine od preko 13 milijuna kupaca igre, a izvjestan je i potpuno novi nastavak, makar vjerojatno bili godinama udaljeni od njega.

Inače, dok je dodatan sadržaj za Elden Ring zasad tek u domeni nagađanja, znamo da From Software trenutno radi na šestom nastavku zaboravljenog mech serijala Armored Core.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano