Vijesti

FromSoftware nije zaboravio na Elden Ring

“Što je s Elden Ringom?”, piskutavim promuklim glasom upitala je prijateljice bakica iz prvog reda uoči jučerašnje nedjelje mise. “Zaboravili su na nj!”, druga odgovara, a treća se se nadovezuje – “čujem da ima problema u razvoju!”, a što joj je u povjerenju jučer kazala žena od Marinka voćara. “Samo da ne ispadne retardirano!”, križajući dobacuje gospođa iz drugog reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i obično, babe nemaju nemaju pojma. Unatoč tome što nismo čuli konkretne informacije već neko vrijeme, FromSoftwareov Elden Ring živ je i zdrav. Potvrdili su to na Twitteru direktno iz studija.

I to je očito dovoljno što trebamo znati u ovom trenutku o novoj igri na kojoj direktno radi Hidetaka Miyazaki, a pomaže mu tvorac Game of Thronesa Georgea R. R. Martin.

Poznavajući From, oni će se trailerom javiti na The Game Awardsima 10. 12., a izlazak Elden Ringa i nove informacije možemo očekivati negdje tokom 2021. godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano