Vijesti

Game Pass je službeno stigao u Hrvatsku, BiH, Srbiju te još 37 drugih zemalja

AŽURIRANJE: Nakon perioda testiranja kroz tzv. “insider program”, Microsoft je službeno omogućio Game Pass za PC u 40 novih zemalja, uključujući i Hrvatsku, BiH te Srbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Game Pass u Windowsu 10 i 11 pronađite u Windows Store aplikaciji ili samo posjetite ovaj link gdje ga možete aktivirati po cijeni od 10 dolara mjesečno.

IZVORNA VIJEST, 28.2.: Budući da potpuno legalno dosad nije bilo moguće ostvariti pretplatu na Game Pass iz Hrvatske, preporučali smo vam korištenje VPN-a i plaćanje preko Turske ili Argentine, gdje god je pretplata bila najjeftinija, međutim, od danas zaboravite na to.

Game Pass će od danas postati službeno podržan za PC u Hrvatskoj te još 39 drugih zemalja u kojima to nije bio. Za početak samo u testnom razdoblju kroz tzv. Preview program kao Insider, ali i za posebnu, nižu cijenu za prvi mjesec.

U trenutku pisanja ovog teksta slijedeći upute od ispod (koje nam je ustupio Microsoft) ustanovili smo kako Game Pass u Hrvatskoj još uvijek nije dostupan, što bi se trebalo promijeniti tokom dana.

Kako se pretplatili na PC Game Pass u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini?

  1. Na PC-ju otvorite Microsoft Store
  2. Instalirajte Xbox i Xbox Insider Hub aplikacije
  3. Pokrenite Xbox Insider Hub aplikaciju
  4. Pridružite se Insider programu
  5. Na početnoj stranici kliknite na “PC Game Pass Preview”, a potom na Join
  6. Nakon nekoliko sekunda čekanja, otvorit će se mogućnost pretplate na PC Game Pass

Premda je Game Pass od danas službeno dostupan u Hrvatskoj te zemljama okruženja, to isto ne vrijedi za Xbox. Na Xbox konzolama i dalje igramo kao svojevrsni odmetnici iz neke druge regije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano