Vijesti

Game Pass nove rekorde slavi dolaskom clouda na PC i iOS

Apple je blokirao Microsoft na iUređajima, ali izgleda da su u Xbox diviziji pronašli drugo rješenje. Potvrđen je i konačan dolazak Game Pass pretplate iz clouda na Appleovim uređajima. Kao što se pričalo ranije, Game Pass će se izvoditi putem mobilnog browsera, budući da je Apple zabranio nativnu aplikaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će Game Pass na iUređaje stići na proljeće iduće godine, a negdje u isto vrijeme bi igrači na PC-ju također trebali dobiti uslugu streamanja igara iz oblaka, čime bi se Game Pass Ultimate dodatno približio Googleovoj Stadiji.

Nažalost, streamanje igara bit će dostupno samo u podržanim zemljama. Kod nas vjerojatno nikad ili tek uz korištenje VPN-a.

Uz dobre vijesti Microsoft je iskoristio priliku pohvaliti se dodatnim rastom Game passa. U studenome ove godine aktivnost igrača se udvostručila u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Ovaj put Microsoft se nije pohvalio brojem aktivnih pretplatnika. On je krajem runja iznosio čak 10 milijuna, pa je prilično izvjesno kako je s dolaskom novih konzola u međuvremenu i taj broj porastao.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano