Vijesti

Game Passu unatoč, Starfield je najprodavanija igra u rujnu u SAD-u

I dok čekamo rezultate za Europu, analitička tvrtka Circana i analitičar Mat Piscatella otkrio je najprodavanije naslove i konzole u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći dobitnici svakako su Starfield i Xbox/Microsoft. Premda je PlayStation 5 i u rujnu bio najbolje prodavana konzola u toj zemlji (deveti mjesec zaredom), Xbox je na krilima velike konzolaške ekskluzive prestigao Switch, kojem prodaja polako kopni.

Istovremeno, sam Starfield je unatoč dostupnosti na Game Passu najprodavaniji naslov, ispred Mortala Kombata 1 i EA Sports FC 24. Starfield je ujedno ostvario i osmi najbolji prodajni rezultat ove godine, a zadovoljan može biti i Electronic Arts, jer EA Sports FC je dosegnuo dvoznamenkasti postotni rast u odnosu na FIFA-u 23.

Madden NFL 24 pronašao se na četvrtom mjestu, a zadovoljni mogu biti i u Starbreezeu, budući da je Payday 3 također ostvario odličan rezultat na petoj pozicij, premda je kao Starfield dostupan od prvog dana na Game Passu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano