VijestiZanimljivosti

Gamer iz Požege osuđen zbog (glasnog) igranja igara

Mi Slavonci oduvijek smo slovili za poštene i radišne ljude koji vole sve ljude na svijetu. Rekli bi drugi da smo “dobri”, ali eto, nemamo sreće jer živimo u jadnoj, pokradenoj i siromašnoj Slavoniji. Svako ljeto selimo na more, ali ne da bismo uživali, nego da bi radili poslove koji domaći ne žele. Nakon sezone, čeka nas Njemačka i Irska. Svi nas vole jer smo dobri i srdačni. Jesmo li zaista?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antun ga nije volio

Ako pitate Dominika iz Požege, Slavonci nisu tako dobri ljudi. Neobična priče dolazi nam iz Požege, gdje je susjed tužio susjeda zbog buke i uznemiravanja. Ne, ovo nije priča o glasnom seksu i dogodovštinama mladog bračnog para, već o jednom gameru koji je punoljetan, a ne radi. Letimičnim pregledom po Facebook komentarima, glavna briga je što je Dominik punoljetan, a po cijeli dan igra igrice. To je njegov najveći krimen.

Odnosno nije. Susjed Antun žalio se policiji na učestalo narušavanje javnog reda i mira u večernjim satima. Dominik je svaku večer od 20 sati igrao, galamio i često udarao po stanu nepoznatim predmetima. Samo možemo pretpostaviti kako je Dominik lupao po tipkovnici, bacao gamepad i skidao bogove što se nije svidjelo gospodinu Antunu.

Sud je Dominika kaznio s 450kn kazne nakon što je ustanovio kako se susjedovo psihofizičko stanje pogoršalo tijekom noći na 10. prosinca 2021. godine zbog nemogućnosti spavanja.

Odlučili mu pomoći i platiti troškove

Nakon što se ova priča posljednjih dana proširila medijskim prostorom, ekipa iz Reroot Gaminga odlučila je platiti Dominiku kaznu i platiti instalaciju zvučne izolacije u stan. Potragu za nestašnim gamerom iz Požege pokrenuli su na TikToku. Ne sjećamo se je li netko u Hrvatskoj već osuđen zbog sličnih razloga, no zbog zdravlja baba iz sela, nadamo se kako će Dominik pronaći posao, a onda neka razbija što želi. Ima li išta gore na svijetu od toga da ne radite i po cijeli dan igrate igrice? Nema.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano