Vijesti

GameStop CEO misli da next-gen konzole dolaze već ove godine

Teško moj CEO bogati čovječe, baš teško. GameStop, najveći američki gaming retailer iliti dućan imao je prezentaciju “budućnosti” za svoje dioničare i ulagače, gdje su istaknuli prilično veliki pad potražnje za aktualnim konzolama jer su prema njima one na zalasku i igrači čekaju nove konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko čeka taj ne dočeka

Slažemo se svi da su PS4 i Xbox One (ne i Switch) “odrapili” svoje, a gospodin CEO Rob Lloyd misli da ćemo otkrivanje konzola vidjeti jako brzo, ali i da bismo ove godine mogli doživjeti i izlazak konzola.

Je li to moguće i zna li nešto gospodin Rob što mi ne znamo? Jer sve upućuje na to da će next-gen konzole biti otkrivene ove godine i to je sasvim realno za očekivati, ali da će i izaći ove godine? Ne znamo baš.

Možda GameStop kao ogroman retailer i veliki “partner” ima informacije koje drugi nemaju?

Lloyd was specifically talking about business elements that GameStop shared with analysts to “help provide context” for 2019. This suggests that new consoles from Microsoft and Sony may be announced and released this year.

Inače, GameStop je zabilježio ogroman gubitak za prošlu fiskalnu godinu od čak $673 milijuna, ali u kompaniji nema straha jer upravo zbog novih konzola predviđaju novo zlatno doba.

I FFA također.