Vijesti

„Gaming i moj svakodnevni život“ novo je hrvatsko istraživanje namijenjeno srednjoškolcima

Na doktorskom studiju psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu provodi se istraživanje pod nazivom „Gaming i moj svakodnevni život“. Istraživanje provodi Josip Razum pod mentorstvom doc.dr.sc. Aleksandre Huić, a namijenjeno je srednjoškolcima koji videoigre igraju dva ili više sata dnevno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istraživanju Josip želi proučiti kako i koliko gameri koji idu u srednju školu igraju videoigre, kako se osjećaju, kako spavaju i koliko su zadovoljni životom. Njegov cilj je doći do važnih spoznaja o motivaciji i učincima igranja videoigara.

A da mi mogao doći do odgovara na pitanja, potrebni su mu sudionici, stoga vas ovom prilikom poziva da se prijavite za sudjelovanje. Sudionici u istraživanju najprije će ispuniti jedan upitnik, a sljedećih 8 dana će putem aplikacije ispunjavati dva kraća upitnika o tome koliko su igrali taj dan i što su radili unutar videoigara, kako su se taj dan osjećali, koliko su spavali, koliko su se osjećali samopouzdano ili povezano s drugima i slično. Popunjavanje upitnika neće oduzeti više od 10 minuta dnevno.

Kao nagradu za sudjelovanje, sudionici će dobiti bon za Steam u vrijednosti od 10 eura.

Za sudjelovanje se najbolje prijaviti što prije jer prikupljanje sudionika u ovoj fazi traje par mjeseci

Prijaviti se možete mailom na email adresu [email protected] ili dodavanjem Josipa na Discord: Zumramania#8236.

Povezano