Vijesti

Gasi se Bethesdin launcher, vrijeme je za transfer igara na Steam

AŽURIRANJE 28. 4.:
Stiglo je vrijeme za gašenje Bethesdinog launchera. Sve kupljeno sada se prenosi na Steam. Ulogirajte se na Bethesdin račun ovdje, povežite svoj profil sa Steamom i mirni ste dok god je vijeka i Steama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STARA VIJEST: Svaki decidirani launcher manje je sretna vijest za PC igrače, a Bethesda je upravo objavila gašenje jednog od najiritantnijih.

Početkom 4. mjeseca igraći će moći migrirati igre i novac iz walleta na Steam, moći će se migrirati i save datoteke, najviše njih automatski, a neke od njih (poput onih za Wolfenstein: Youngblood) prebacivat ćemo ručno.

Od svibnja se s Bethesda launchera više neće moći pristupiti igrama, a iz FAQ-a je nejasno hoće li se one moći migrirati i nakon tog perioda. Vjerojatno hoće. Zato je sasvim jasno da će za igranje Bethesdinih igara i dalje biti potreban login na Bethesda račun.

Online igre poput The Elder Scrolls Onlinea, Fallouta 76, Dooma i drugih će i dalje po pokretanju sa Steama tražiti logiranje s Bethesdinim podacima, a to će biti slučaj i za sve naredne multiplayer igre. Bethesda accounta se nećemo riješiti tako skoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano