Vijesti

Gearbox potvrdio da je novi Brothers in Arms u razvoju

Sjeća li se itko Brothers in Arms: Hell’s Highwaya? Malo je nevjerojatno da je od izlaska navedene igre prošlo već 13 godina. Brothers in Arms je igra koja nikada nije, a ni neće biti popularna kao jedan Call of Duty ili Battlefield, no igra je to koja je donijela pravo osvježenje u žanr svojim taktičkim pristupom i jako zanimljivim gameplayom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da igra nije bila razvikana kao gore spomenuti naslovi, mnogim igračima je (nezasluženo) prošla ispod radara. Gearbox se u međuvremenu posvetio Borderlands franšizi. Znamo svi da smo tijekom godina dobili bezbroj prequela, sequela, nastavaka i remastera.

Randy Pitchford, CEO Gearboxa je potvrdio kako studio radi na novoj Brothers in Arms igri, no istu nećemo vidjeti još neko vrijeme. Pitchford ističe da ne žele pokazati igru prije vremena jer ne žele da se ponovi Aliens: Colonial Marines scenario gdje su prema njegovom mišljenju, Fox i SEGA prerano pokazali igru i tako podignuli očekivanja do neba što nije bilo nikako realno. Znamo da se igra kasnije pretvorila u jedan veliki fijasko.

U svakom slučaju, veselimo se novoj BiA igri. Mislimo da definitivno na tržištu ima mjesta za ponovno oživljenje Brothers in Arms franšize.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano