Vijesti

Gears of War 3 na PlayStationu 3 nešto je najčudnije što ćete vidjeti ovog tjedna

Zamislite Uncharted ili God of War na nekoj Xbox konzoli? Ne možete. Nema šanse. Gears of War na sličan način je igra koja je obilježila Xbox platformu te je praktički sinonim za istu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Epic Games je za Microsoft radio na prve tri igre u seriju, a zatim je 2014. Microsoft u potpunosti kupio sva prava na Gears of War ime i prepustio razvoj svom Coalition studiju.

Blasfemija

A prije nego li je Epic Games dovršio razvoj Gears of War 3 2011. godine izgleda da se interno zaigrao pa razvio build igre za PlayStation 3. Naravno, to je rađeno u tajnosti s obzirom da je Microsoft masno plaćao ekskluzivnost, a kako su objasnili iz Epica – nije bilo nikakve namjere da se igra izda na PS3 i rađeno je to isključivo u svrhu testiranja Unreal Engine 3 pokretača.

Kako bilo, Gears of War 3 PS3 nekako je izašao iz studio i dospio u ruke Youtubera Protooa koji ju je kompletno odigrao, a zatim video postavio online. Osim tu i tamo ponekog artifakta Gears of War 3 se sasvim solidno izvodi na PS3.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano