Vijesti

Ghost of Tsushima dobio je novi još teži mode

Stigla je prva velika nadogradnja za Ghost of Tsushimu. Ako ste već jednom prošli igru te vam se jako svidjela, onda ste vjerojatno čekali upravo ovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer u GoT koji je našeg Foggyja ipak manje razočarao nego onaj drugi GoT stigle su dvije nove razine težine. Lethal način igranja poboljšava aspekte oružja kako od Jina tako i od protivnika, pa su ona tako ubojitija, protivnici su agresivniji, a prozori za reakcije na parry i dodge poteze sada su još kraći.

Tu je i nova lakša težina Lower Intensity za one koji žele uživati u priči koji je totalno obrnut od Lethala. Većina napada koji se inače ne mogu braniti s ovom težinom to mogu, borba je lakša i imate više vremena za reagirati.

I to je to. Inače, gdje je New Game Plus mode? Još ga nema, ali pretpostavljamo kako će i to uskoro stići. Kompletan popis nadogradnji 2.7GG teškog patcha pronađite na službenoj stranici.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano