Vijesti

Ghost of Tsushima film nije zaboravljen. Režiser otkriva koji je najveći izazov

Više od dvije godine prošlo je od najave snimanja Ghost of Tsushima filma. Tada je PlayStation Productions filmski studio bio tek u začetku, a tek od nedavno Sony ubire prve plodove djelovanja istog. Uncharted je postigao sjajan uspjeh u kinima, The Last of Us smatra se jednom od najboljih TV serija svih vremena, a ovog ljeta TV i filmske adaptacije dobit će Twisted Metal i Gran Turismo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok PS Productions stasa, Ghost of Tsushima je pomalo zaboravljen. Što se događa s ekranizacijom akcijske avanture smještene u feudalni Japan? Po pitanju samog snimanja, još uvijek ništa konkretno, ali režiser Chad Stahelski (John Wick) uvjerava kako sve ide po planu.

U intervjuu za ComicBook poručio je kako se ozbiljno radi na pred-pripremama za snimanje. Najveći izazov je, kaže, prebaciti priču Jina Sakaia na veliko platno, a da pritom zadrži utisak koji ostaje nakon igranja – kao anti-samurajskog djela te sve to ukroti u 2-3 sata trajanja filma.

Kad će snimati?

“Putovanje kroz koje Jin Sakai prolazi od izbora tko će postati i što ljudi trebaju da postane te onoga što mu čast nalaže je jako zanimljivo. Priča i likovi u priči su definitivno nešto što ne želim izgubiti ni na koji način.”

I dok pred-produkcija, kako tvrdi režiser, traje, konačan scenarij očito još nije definiran. Podsjećamo, prošle godine odlučeno je kako će na njemu raditi Takashi Doscher, scenarist iza trilera Still s Madeline Brewer i SF-a Only. Još se ne zna ni tko će nositi glavne uloge, međutim, film će vjerojatno u cijelosti biti snimljen na japanskom jeziku.

I dok Ghost of Tsushima film vjerojatno nećemo gledati prije 2025., Ghost of Tsushima jedan je od najpopularnijih naslova na PlayStation Plus Extri, a s prodajom od gotovo 10 milijuna primjeraka IP se definitivno prometnuo u jedan od Sonyjevih najuspješnijih dosad.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano