Vijesti

Ghost of Tsushima idući tjedan će dobiti co-op modeove i NG+

Nakon što smo pomazili sve lisice u igri vrijeme je za novi izazove. U Ghost of Tsushimu 16. 10. stiže velika nadogradnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ghost of Tsushima: Legends kroz besplatni DLC donosi kooperativni mutlipayer inspiriran Japanskom mitologijom. Story misije ćemo igrati do 2 igrača, a posebne survival misije s do 4 igrača.

Story i Survival misije stižu na PS4 16. 10., a poseban Raid mode s poslovično većim izazovom za najorganiziranije skupine igrača stiže negdje kasnije.

S multiplayerom stižu i 4 klase koje ćemo kombinirati s prijateljima. Samurai je klasična tank klasa s puno zdravlja. Hunter će se s protivnicima obračunavati s distance lukom i strijelom, a Ronin je healer klasa koji će oživljavati ostale. I za kraj Assassin, DPS klasa koji će raditi veliki damage, a njegova specijalnost će biti mogućnost teleportacije. Sve 4 klase već sada zvuče karakternije od Jin Sakaia hihi.

Sve to zajedno s novim NewGame+ modeom na PS4 stiže u petak 16. 10. Naoštrite katane za GoT vikend.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano