Vijesti

Ghost of Tsushima: Legends postaje zasebna online igra

Uoči izlaska nadolazećeg Directors Cuta za PS5 koji će u Ghost of Tsushimu donijeti dodatnu kampanju i novo područje za igranje, Sony i Sucker Punch objavili su planove za daljnje širenje Tsushime u online vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Online mode Legends postaje zasebna igra, besplatna za sve one koji su već kupili Tsushimu, a svi ostali će ga moći kupiti za 20 eura. Tim povodom stiže potouno novi mod naziva Rivals.

U Rivalsu će se suprostaviti dva tima od po dva igrača, a koji će se natjecati u što uspješnijem tamanjenju valova protivnika. Ovaj PvE mode donosi zanimljivi twist u obliku Magatame, valutom s kojom ćemo kupovati pogoršanja za protivničku ekipu. Primjerice, umjesto da se nadograđuju vlastite sposobnosti, moći će se kupiti item koji će smanjiti health protivnicima ili im umanjiti produktivnost.

Rivals izlazi 3. 9., a već 20. 8. (na dan izlaska Directors Cuta) stižu promjene u Survival mode. Mečevi će biti kraći, a tjedni izazovi mogli bi vas motivirati na dalnje igranje. Ghost of Tsushima: Legends će se u narednim tjednima i mjesecima nastaviti proširivati novim mapama, raidovima, kozmetikom, a nadamo se i novim modeovima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano