VijestiZanimljivosti

Giancarlo Esposito šalje podrugljive mailove onima koji odustanu od Far Cry 6

Nismo (još) jedni od njih, a definitivno nije ni naš @OverHypedG koji ga igra danonoćno, ali kao kod svake igre tako postoji i relativno veliki broj igrača koji su u jednom trenutku odustali i od igranja Far Cry 6. Ili su ga na jedno kraće vrijeme stavili na pauzu. U igrama poput navedene to ni ne čudi, nekada količina sadržaja može izazvati kontraefekt, a posebno to vrijedi za ubisoftovski koncept open-world igara koji igrače preplavljuje sadržajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni koji nisu dovršili Far Cry 6 dobit će sarkastični email od Ubisofta, a naslovljen od strane “El Presidentea”. On se zahvaljuje što ste prestali igrati. “Uživaj i znaj da je Yara u sigurnim rukama”, poručuje diktator kojeg je u Far Cry 6 utjelovio Giancarlo Esposito. “SIGURNO MOŽEŠ BOLJE OD OVOGA”, poručuje podrugljivim caps lockom za kraj.

Urednik Gamesindustry.biza nije oduševljen. “Igre se danas nemilosrdno dizajniraju kako bi povećale angažman, ali sada šalju i emailove i gnjave vas ako se usudite prestati igrati”, revoltiran je. Pa iako je u suštini u pravu, mail poput ovoga nam zvuči šarmantno. Da nije u pitanju Giancarlo Esposito možda nebi bio…

Sinclairov twit odjeknuo je, s njim se slaže sad već preko 30 tisuća twitteraša, a u kasnijoj preprici Ubisoftu je poručio – “dopustite ljudima da prestanu igrati igru ako u njoj ne uživaju.”

Simpatično ili naporno?

ffa anketa

Ubisoftovi mailovi-podsjetnici da se vratite u igru su:

  • Simpatični 68%
  • Naporni 32%
Hvala ti 🎉