Vijesti

Glasina: Jedna verzija Xbox Series S Lockharta će dolaziti bez kontrolera?

Da, dobro ste pročitali. Prema ovoj glasini o kojoj se govori u videu niže, spominje se mogućnost verzije Xbox Series S Lockhart konzole u bundleu bez kontrolera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To ne znači da bi sve Lockhart konzole dolazile bez kontrolera, već samo određena količina. Time bi zapravo Microsoft pokušao tergetirati još nižu cijenu za entry level konzolu u next gen koja bi tada vjerojatno iznosila 249$. Dok kod određene publike ovakav pothvat, ako se obistini, nailazi na osudu, kod drugih zapravo potez ima smisla.

Oni koji su protiv toga se referiraju na to da bi Lockhart kao entry level model vjerojatno imao za ciljanu publiku upravo one koji bi se po prvi puta susreli s Xbox brandom i konzolama. Zbog toga bi bilo idealno da konzola dolazi s kontrolerom i da smišljanje još dodatnih raznih verzija stvara još veću pomutnju oko toga koju odabrati. Oni koji su za, kažu da će se ovim potezom ubiti dvije muhe jednim udarcem. Oni koji već doma imaju Xbox One kontrolere s prijašnjih konzola, njima će biti ovo odličan deal pa će radije to sniženje iskoristiti za neku igru. A opet, za one koji nemaju kontrolere će biti standardna verzija opremljena kontrolerom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano