Vijesti

Glasina: Sony sada radi na Silent Hill, MGS i Castlevania igrama

Posljednjih tjedana se naveliko priča o Konami – Sony – Kojima trokutu. Iz svakakvih priča izrodio se čitav niz glasina od kojih neke MORAJU biti točne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od izvjesnijih glasina je ta da Kojima Productions radi na Silent Hills igri što je i ekipa iz studija “hintala” u nekoliko navrata, a posebice prije 2 tjedna kada je čitav Twitter post bio ispunjen SH motivima.

S druge strane Rely on Horror stranica koja je nakad znala imati inofrmacije iz izvora koji su se pokazivali vjerodostojnima piše o tome kako Sony u suradnji s Konamijem radi na čak dvije Silent Hill igre. To im je, navodno, otkriveno iz čak dva izvora, a prema informacijama Sony je uspio privući ljude koji su uz serijal uz samih početaka prije više od 20 godina poput Keiichiro Toyame, Akire Yamaoka i Masahiro Itoa. Oni troje navodno rade na rebootu serijala, a Kojima na nečem totalno drugačijem.

Kojima navodno radi na nešto ležernijem Silent Hillu u “Telltale” formatu s kojim ima potpunu slobodu. Jer kako će Kojima drugačije. Čisto da ne bude nesporazuma, Sony nije otkupio Silent Hill IP već se radi samo o suradnji ova dva japanska giganta.

Sve to je potvrdio još jedan omiljeni Twitteraš.

Još nevjerojatnija glasina

Dok ovo iznad treba uzeti sa žličicom soli, onda ovo u nastavku treba uzeti s kamionom soli. Na 4chanu i Redditu se pojavila glasina kako uz SH igre Sony za PlayStation 5 radi i na Metal Gear i Castlevania igrama.

Voljeli bismo povjerovati u ovo više od toga da je Emily Ratajkowski na Twitteru objavila da bi provela noć s urednikom FFA portala – Sony prema istoj glasini radi na remakeovima prva dva MGS-a gdje je također uključen omiljeni nam Kojima. Pliz dajte to Bluepointu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano