Vijesti

Glasine o Bioshocku 4 navode dva grada jedan ispod drugog u vertikalnom ratu

Da je četvrti Bioshock u razvoju znamo još od 2019., a sada se na internetu pojavio navodni logo kojeg je Twitter profil Oops Leaks popratio s također navodnim detaljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novom Bioshocku radi novoformljeni studio Cloud Chamber, što je 2K Games potvrdio još prije dvije godine. Studio je navodno okupio veterane iz zatvorenog Irrational Gamesa (istog onog koji je razvio Bioshock Infinite) te developere koji su prethodno radili na Watch Dogs: Legionu, Shadow of the Tomb Raideru, Mafiji 3, Deus Exu…

Radnja je smještena u novom gradu, a ako je suditi prema navodnom isječku iz internet prezentacije, on je podijeljen u dva djela koji međusobno ratuju. Onaj dio iznad zemlje je bogat i prosperitetan pod vodstvom distopijskog Elona Muska, a onaj ispod zemlje je izoliran i pod kontrolom je diktatora.

Ranije ove godine oglas za posao sugerira je kako je novi BioShock open-world naslov, što je i u skladu s navodnom prezentacijom. Nama se jako sviđa ideja dva sukobljena grada sa slobodom kretanja u i između njih, a sve to uz poznatu Bioshock atmosferu.

Izvor Oops Laksa otkriva kako bi službena najava mogla uslijediti početkom 2022., a budući da profil nema povijest koja bi potvrdila njegov legitimitet, uzmite sve iz ovog članka uz dozu opreza.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano