Vijesti

Glasovni glumac iz Spider-Mana 2 nagovijestio je za rujan veliki okršaj ekskluziva

Tony Todd je jedan je od prominentnijih glumaca u gaming industriji s brojnim bitnim izvedbama, a jedna mu tek predstoji u Marvel’s Spider-Manu 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tod u Insomniacovom i Marvelovom Spider-Manu 2, budućoj PS5 ekskluzivi, glumi Venoma, što bi značilo da zna prilično toga o internim procesima te. Ako ništa drugo, upoznat je barem s okvirnim planovima i događanjima. Poput brojnih drugih uključenih u visokobudžetne projekte ovog tipa, tako i Todd vjerojatno ima potpisan nekakav sporazum o tajnosti, međutim, to ga nije spriječilo da komentira na društvenim mrežama.

Kako piše na Twitteru, “čuo je” da Sony i Insomniac pripremaju masivnu promociju za kolovoz, što bi značilo izlazak negdje u rujnu. A znate li što još izlazi u rujnu? Bethesdin prvi mega-veliki naslov još od Fallouta 4 te ujedno i Microsftova konzolaška ekskluziva. Starfield.

Sprema li se veliki okršaj između dva velika rivala gaming industrije?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano